De mensen

Korenmolen Windlust maakt deel uit van de Baalderborg Groep. Een zorgorganisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Overijssel. Windlust is één van de bedrijven van de Baalderborg Groep waar cliënten met een beperking een beschermde werkplek vinden. Onder (bege)leiding van de professionele molenaar en bakker werken zij volop mee in de bakkerij en de winkel.

at is best aanpoten, want er wordt hard gewerkt bij de molen. De Baalderborg Groep heeft namelijk tientallen woonlocaties in de regio; het streven is dat zij op den duur al hun brood uit eigen bakkerij geleverd krijgen. Datzelfde geldt ook voor de horecabedrijven van de Baalderborg Groep: wat is er nu leuker dan het serveren van producten die in de eigen molen gemalen en gebakken zijn?

Daarnaast wordt er voor de vrijdag en zaterdag vers brood en banket gebakken voor de molenwinkel, waar de Radewijker dorpsgenoten inmiddels maar wát graag komen. Cliënten helpen achter de schermen in de bakkerij én in de winkel.

En tenslotte zijn er de vele bakmixen, die zorgvuldig worden samengesteld, gewogen en verpakt. Een heel precies werkje, waar veel handen voor nodig zijn.

Vanzelfsprekend worden de cliënten bij hun werkzaamheden goed begeleid door het professionele team van korenmolen Windlust.